Cinema Paradiso Korhatár besorolás piktrogram

A film készültének 30. évfordulóján, felújított digitális kópiáról ismét mozikba kerül a legendás film!
2D
Kino Cafe Mozi
Kisterem terem
(f)

Styx Korhatár besorolás piktrogram

A film az idei Berlini Nemzetközi Filmfesztivál Panoráma szekciójában debütált és a Lux-díj finalistái között szerepel, valamint az Europa Cinema Label (Berlinale) díjjal is rendelkezik.
2D
Kino Cafe Mozi
Nagyterem terem
(f)

Könnyű leckék Korhatár besorolás piktrogram

A Könnyű leckék egy gyönyörű fiatal szomáliai lány életét tárja elénk, aki a felnőtté válás határán minden szálat el kell, hogy szakítson, ami hazájához köti, hogy új életet kezdhessen Magyarországon. A költői hangvételű filmben a leghétköznapibb szituációk során szembesülünk a legnagyobb tabukkal, ahogy a lány elindul az asszimiláció útján és lépésről lépésre elsajátítja az európai szokásokat.
2D
Kino Cafe Mozi
Kisterem terem
(mb)

Csillag születik Korhatár besorolás piktrogram

A világ legnagyobb popdívája, Lady Gaga hatalmas elődjeit követi: a történetet 1937 óta Janet Gaynor, Judy Garland és Barbra Streisand főszereplésével filmesítették meg. A modernizált változat egyben Bradley Cooper rendezői bemutatkozás is. A film egyes jeleneteit a 2017-es Coachellán forgatták, ahol Lady Gaga headlinerként lépett fel.

A Meztelen Juliet Korhatár besorolás piktrogram

A Nick Hornby regényéből készült film főszereplője Annie, aki beleszeret az egykor elismert és ma már elfeledett énekes-dalszerzőbe - akinek munkásságáért történetesen a pasija is odavan.

Nyitva Korhatár besorolás piktrogram

A Nyitva egy harmincas, hosszú évek alatt összekopott pár, Fanni (Radnay Csilla) és Bálint (Kovács Lehel) történetét meséli el, akik úgy próbálják meg kikerülni az elkerülhetetlennek tűnő megcsalásokat, hogy megnyitják kapcsolatukat a szexuális kalandok előtt. Ez azonban jóval nehezebb feladatnak bizonyul az elképzeltnél: az újonnan felkínálkozó lehetőségeknek sem a testi, sem az érzelmi hatásaira nincsenek felkészülve.
2D
Kino Cafe Mozi
Nagyterem terem
(mb)

Filmek

Ma műsoron

Hétfő - december 17

(6 film)

Cinema Paradiso Age classification
/ 2D

romantikus dráma (1988)
123p f
2D
Kino Cafe Mozi
Kisterem terem
((f))

Könnyű leckék Age classification
/ 2D

dokumentumfilm (2018)
78p mb
2D
Kino Cafe Mozi
Kisterem terem
((mb))

Nyitva Age classification
/ 2D

romantikus komédia (2018)
96p mb
2D
Kino Cafe Mozi
Nagyterem terem
((mb))

Styx Age classification
/ 2D

dráma (2018)
94p f
2D
Kino Cafe Mozi
Nagyterem terem
((f))

X – A rendszerből törölve  Age classification
/ 2D

thriller (2018)
114p mb
2D
Kino Cafe Mozi
Kisterem terem
((mb))

Közlemény

Lejáró klubkártyák

CMPToTaK

Kedves Vendégeink! Felhívjuk figyelmüket, hogy a 2017. január 1. előtt feltöltött (egyenleggel rendelkező), de 2017. január 1. és 2017. december 31. között vásárlásra nem használt Klubkártyák érvényességét 2017. december 31. hatállyal megszüntetjük. Az érvénytelenné vált Klubkártyákon maradt összeget a kártya kibocsájtója, a Budapest Film Zrt, nem téríti vissza a kártyatulajdonosoknak, illetve a kártyák további feltöltése sem lehetséges. A többi Klubkártya a Klubkártya-Szabályzatban foglaltak szerint, illetve visszavonásig érvényes.