Klubkártya

A Budapest Film Zrt. mozijaiban - Corvin, Művész, Puskin, Toldi, Tabán, KinoCafe mozik - érvényes Budapest Film Klubkártya hűséges és rendszeres vendégeink számára nyújt 20%-os kedvezményt a teljes árú (nem kedvezményes) mozijegy vásárlására, ill. a Corvin büfében 5%-os kedvezményt. A chipkártya megváltható és használható valamennyi fent felsorolt filmszínház-mozi jegypénztárában. A kártya minimum 10.000 Ft. befizetésével váltható. A mozik pénztáraiban újratölthető. Egy előadásra max. 6 db. jegy váltható.

Budapest Film Klubkártya

***

KLUBKÁRTYA-SZABÁLYZAT
A BUDAPEST FILM ZRT. ÁLTAL ÜZEMELTETETT MOZIKBAN

Jelen szabályzat hatálya a Budapest Film Zrt. („Kibocsátó”) által forgalomba hozott klubkártya (Budapest Film Klubkártya) használatának részletes szabályait tartalmazza.

I. A Klubkártya-használat – valamennyi klubkártya-típusra érvényes – általános feltételei:

1. A Klubkártya megvásárlója a vásárláskor aláírásával elfogadja a jelen szabályzatot, illetve aláírja a Kibocsátó által biztosított adatkezeléshez hozzájáruló nyilatkozatot. A Klubkártya névre szóló, és a vásárló tulajdonát képzi.

2. A Klubkártya megvásárlásakor név, cím megadása szükséges. A Klubkártya adatait a kártyatulajdonos beazonosíthatósága érdekében, és tájékoztatási célból tartja nyílván a Kibocsátó. Az egyéb adatok megadása önkéntes (e-mail cím, telefonszám). Az adatokat a Kibocsátó saját célra gyűjti, az adatokhoz kizárólag a Kibocsátó adatkezeléssel, illetve a Klubkártya ügyintáézéssel foglalkozó alkalmazottai férhetnek hozzá, azt harmadik félnek nem szolgáltatja ki. Az adatokat a Klubkártya érvényessége idejéig tárolja a Kibocsátó. A Klubkártya tulajdonosokat megilletik az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben (Infotv.) foglalt adatkezeléssel kapcsolatos jogok és jogorvoslati lehetőségek.

3. A Kibocsátó fenntartja a jogot a kedvezmények mértékének, a Klubkártyára feltölthető keretösszegek, valamint a kedvezményt biztosító Klubkártyák árának megváltoztatására, a kedvezmények megszüntetésére.

4. A jelen szabályzatban szereplő kedvezmények egymással valamint más kedvezményekkel nem vonhatók össze.

5. A kedvezmények a moziműsorban meghirdetett, az adott elfogadóhely által megjelölt előadásokra használhatóak fel.

6. A kedvezmények érvényessége, beválthatósága elfogadó-helyenként és kártyatípusonként eltérő lehet, a kedvezmények beválthatóságát az elfogadóhelyek előzetesen korlátozhatják.

7. A mozijegyek kiadása elektronikus rendszeren keresztül történik, így annak bármilyen hibája esetén a javítás idejére a Kibocsátó szüneteltetheti a kedvezményes jegyek kiadását.

8. A Kibocsátóhely megtagadhatja a kedvezmények biztosítását, amennyiben a Klubkártyával történő visszaélést tapasztal.

9. A kedvezmény érvényesítésének feltétele a kedvezményre való jogosultság felhasználáskori megléte, melyet a pénztáros és a jegykezelő ellenőrizhet.

 1. A Klubkártya elvesztése, ellopása esetén a Klubkártya letiltható, kártyacsere kizárólag a Klubkártya adatainak pontos megadásával, díjfizetés ellenében lehetséges. A bejelentés elmulasztásából illetve a téves bejelentésből származó károkért való felelősséget a Kibocsátó kizárja.

II. Budapest Film Klubkártya:

 1. A Klubkártya tulajdonosa mozijegy vásárlásakor 20% kedvezményre jogosult a Corvin, Művész, Puskin, Toldi, Tabán, KinoCafe mozik teljes árú jegyének értékéből. A kedvezményes jegyár a Klubkártyán lévő összegből kerül levonásra. A Klubkártya továbbá 5% kedvezményre jogosítja a Klubkártya tulajdonosát a Corvin büfében bármely termék vásárlásakor.
 2. Elfogadóhely: Corvin mozi, Művész mozi, Puskin mozi, Toldi mozi, Tabán mozi, KinoCafe mozi.
 3. A Klubkártya 10.000,- Ft, 20.000,- Ft és 30.000,- Ft értékekben váltható, valamint legfeljebb 30.000,- Ft összeghatárig a jelen pont szerinti egységenként újratölthető.
 4. A Klubkártyán lévő összeg teljes egészében - kezelési költség levonása nélkül – jegyvásárlásra, és a Corvin büfében áruvásárlásra fordítható.
 5. Egy előadásra egy Klubkártyával legfeljebb 6 (hat) mozijegy vásárolható.
 6. A Klubkártya igénylésekor a név, értesítési cím megadása szükséges. A kapott adatokat a Kibocsátó bizalmasan kezeli, azokat harmadik fél részére nem adja ki.
 7. A Klubkártya visszavonásig érvényes.
 8. Készpénzfizetési számlát a feltöltött összeg felhasználásakor áll módunkban kiállítani.
 9. A 2007. március 19. előtt vásárolt, valamint újratöltött, azóta viszont nem használt Budapest Film Klubkártya érvényességi ideje 2008. augusztus 31-én lejárt. Ezeket a Klubkártyákat már nem áll módunkban elfogadni.
 10. A Klubkártyán maradt egységek után kártérítés, illetve pénzvisszafizetés nem jár.
 11. A Budapest Film Klubkártya kedvezmény egyéb kedvezményekkel nem vonható össze!

 A Művész klubkártya felhasználhatósága 2014. június 30. nappal bezárólag megszűnt.

CsatolmányMéret
klubkartya_szabalyzat_budapest_film.pdf144.38 KB