FILMTEKERCS FILMKLUB

Szeptember végén indul útjának a Filmtekercs.hu filmklubjának 4. évada. A dolgok állása címet magán viselő és sorozat az elmúlt évek magyar filmterméséből válogatsz, a helyszín ezúttal is a Kino Café Mozi a Szent István körúton.

A dolgok állása alcímmel indítja el 4. évadát a Filmtekercs.hu filmklubja. A kortárs magyar filmeket bemutató sorozat célja olyan, a közbeszédben jelenlévő témák felkutatása, amiket a különböző hazai alkotók értő módon, magas színvonalon tudtak megmutatni a nézőknek. Generációs különbségek, a nők helyzete itthon (és a nagyvilágban) a 21. században, az anyaság, a mindennapi frusztráció, vidék és város társadalmi ollója mind szóba kerül.

Magyar filmek lévén minden vetítés esetén arra törekszünk, hogy a film utáni beszélgetéseket az alkotók jelenlétében, segítségükkel tartsuk meg. A helyszín ezúttal is Kino Café Mozi kisterme Budapesten, a Szent István körúton. Szerencsére a tavaly enyhülő korona vírus-járvány után vissza tudtunk térni a személyes találkozásokhoz. Reméljük, ebben idén is bőven lesz részünk.

A vetítések egységesen 19.00-kor kezdődnek.

A belépő 1000 Ft.

2022. szeptember 26. 19.00 - Az unoka (Vendég: Deák Kristóf, a film rendezője)
2022. október 24. 19.00 - Legjobb tudomásom szerint
2022. november 28. 19.00 - Kojot