Online vásárlás

Jegyvásárlás interneten

1. A jegyvásárlási rendszerünket a www.corvin.hu, www.corvinmozi.hu, a www.artmozi.hu, a www.puskinmozi.hu, a www.toldimozi.hu és a www.muveszmozi.hu, www.tabanartmozi.hu és a www.kinocafemozi.hu  oldalainkon érheti el.

2. Az oldalainkon, a főoldalon keresse a moziműsort!

3. Válassza ki a megtekinteni kívánt filmet, majd az előadást, oly módon, hogy a kezdési időpontra kattint. A kezdési időpontra a főoldalon, illetve a film adatlapon is kattinthat. Ezt követően felugrik egy kis ablak, melyben ellenőrizheti, hogy biztosan jó filmet, megfelelő formátumban választott. Amennyiben egy filmet több mozi is játszik egy időpontban, akkor itt ki kell választani (kattintson) a megfelelő mozit.

4. Ezt követően kattintson a Jegyvásárlás/foglalás feliratra. A kiválasztott előadás aktuális teremképe lesz látható.

5. Következő lépésként adja meg a vásárolni kívánt jegyek darabszámát, az oldal bal oldalán található gombok segítségével. Amennyiben kedvezményes jegyet (is) szeretne vásárolni, kérjük, ezek mennyiségét is legyen kedves megadni.

6. Ez után válassza ki az Ön számára szimpatikus ülőhelye(ke)t. Az oldal jobb oldalán kirajzolt teremképen jelöletlen mezőkkel szemléltetjük a rendelkezésre álló szabad ülőhelyek elhelyezkedését és számát. Önnek egyesével kell kiválasztania az ülőhelyeket. Az Ön által kiválasztott ülőhelyeket sárga színnel jelölt mezők szemléltetik.
Maximum annyi ülőhelyet választhat, ahány darab jegyet az előző lépésben megjelölt. Amennyiben kevesebb ülőhelyet választ ki a teremképnél, mint ahány jegyet kiválasztott az előző lépésben, akkor a tranzakció tovább megy, de csak a kiválasztott (sárgával jelölt) ülőhelyeknek megfelelő mennyiségű jegy kerül értékesítésre. Továbbá a választást csak akkor tudja elfogadni rendszerünk, amennyiben azt a terem aktuális kihasználtsága/befogadó képessége lehetővé teszi. Amennyiben módosítani szeretné az ülőhelyeket, a már sárga, Ön által kiválasztott helyre kattintson ismét, így az kikerül a foglalásból, és Ön új ülőhelyet tud választani.
Egy előadásra, egy online tranzakció alkalmával maximum 6 db jegy vásárolható.

7. Ezt követően kattintson a Vásárlás gombra!

8. Ezt követően a vásárlás összegzése oldalra jut. Kérjük, itt legyen kedves ellenőrizni, hogy megfelelő mennyiségű jegyet vásárol e! A vásárlás megkezdéséhez egy érvényes e-mail cím megadása szükséges, ahová rendszerünk a visszaigazolást kézbesítheti, majd kattintson a ”Vásárlás” gombra. A ”Vásárlás” gombra kattintás hatására rendszerünk kezdeményezi a kiválasztott jegyek bankkártyás fizetését, és átirányítja Önt partner bankunk (Erste Bank/Global Pay) fizetési oldalára. A fizetéssel kapcsolatos további információk a Jogi tudnivalók - Internetes jegyvásárlás / Felhasználási feltételek  bekezdésében találhatóak.

9. A megnyitott banki oldalon töltse ki a fizetési megbízást, melyet a ”Fizetem” gomb használatával hagyhat jóvá. Ezt követően várja meg a bank válaszát, majd kattintson a ”Vissza a bolti alkalmazáshoz” linkre.  A bank válaszának megfelelően rendszerünk tájékoztatja Önt a jegyátvétel módjáról, sikertelenség esetén annak okáról. A vásárlás eredményéről rendszerünk a megadott email címre értesítő levelet küld.