18. Verzió - DOCPRO MESTERKURZUS Nebojša Slijepčevićcsel: A dokumentumfilmezés etikája

Megosztom

Bővebben a filmről

Angolul / In English

DOCPRO MESTERKURZUS Nebojša Slijepčevićcsel: A dokumentumfilmezés etikája
A dokumentumfilm a kíváncsiságra épít. Minél jobban elrejtőzik valami a szemünk elől, annál jobban szeretnénk látni, ez része az emberi természetnek. De hol van a határ az egészséges kíváncsiság és a voyeurista betolakodás között mások életébe? Káros lehet-e a dokumentumfilm a szereplőinek? Ezekkel a kérdésekkel minden elkötelezett dokumentumfilmesnek szembe kell néznie a pályája során.

A Verzió DocPro programok nyilvánosak, de regisztrációhoz kötöttek, mivel limitált a férőhelyek száma. A regisztrációhoz kérjük, töltse ki ezt az űrlapot.

DOCPRO MASTERCLASS with Nebojša Slijepčević: The ethics of documentary filmmaking
Documentary filmmaking is built on our natural human curiosity; the more something is hidden from plain sight, the more we want to see it. But when do we cross the line from healthy curiosity to a voyeuristic intrusion into other people’s lives? Can documentary film be harmful for its subjects? These are questions that every dedicated documentarian will confront during their career.

The Verzió DocPro events are free and public, but registration is required as there are a limited number of seats available. To register, please fill in this form.

Bemutatás időpontja