Anilogue 2017 - Rövidfilmes versenyprogram B
Anilogue 2017 - Rövidfilmes versenyprogram B

Megosztom

Bővebben a filmről

Enigma
2016, Antonis Doussias, Aris Fatouros
Egy görög sztereoszkópikus CG animáció, amit a görög szürrealista festő, Theodore Pandeleon műve ihletett. Egy rekviem a Formához, az Istennőhöz, az örök Évához, a Művészethez.

A kopasz jövő
2016, Paul Cabon
Kopasz férfinak lenni szívás, a tudat, hogy azzá fogsz válni még rosszabb.

OOZE
2017, Kilian Vilim
Egy liftes fiú szembesül a magányával és a munkájával járó viszontagságokkal. Amikor megpróbálja felhívni magára a vendégei figyelmét, megismeri a saját sötét oldalát.

A híd a folyó felett
2016, Jadwiga Kowalska
Egy férfi egy hídon áll, elválasztva élete szerelmétől. Még egyszer utoljára vele szeretne lenni, ezért úgy dönt, megkeresi a másvilágban.

Néhány szó
2017, László Csáki
“Előfordul ugyanis, hogy egy rossz döntés jó eredményre vezet, ahogy az is, hogy egy jó döntés rossz eredményt szül.” –Murakami Haruki

Nem történik semmi
2017, Michelle Kranot, Uri Kranot
Borzasztó hideg van a külvárosban, mégis emberek gyülekeznek. Látom, ahogy sorba állnak a láthatáron. Mind arra várunk, hogy történjen valami, de nem történik semmi... Azért gyűltünk össze, hogy tanúi legyünk egy eseménynek és hogy minket is lássanak. Ez egymás nézésének a látványa.

A muslica halála
2017, Lukas von Berg
Lecsapnak egy apró muslicát. Meglepő módon nagyon sajátos módon ússza meg a halált.

Minden rendben lesz
2017, Céline Devaux
Adj neki egy kis időt. Majd túlteszed magad rajta. Jean a születésnapját ünnepli, ami során berúg és felidézi a rettenetes hétvégét, amit a szakításához vezetett Mathilde-dal.

Tűzépítés
2016, Fx Goby
Az azonos című Jack London regény alapján készült film egy férfi és a kutyája tragikus történetét mutatja be, akik a túlélésért küzdenek a Yukon-terület jeges és ellenséges tájain. Lépjen be a sarkköri nyugati világba és tapasztalja meg ön is a maró hideget.

A teher
2017, Niki Lindroth von Bahr
Sötét musical, amit egy autópálya melletti bevásárlóközpontban adnak elő. A különböző boltok eladói, akik állatokként szerepelnek, vidám musical számok előadásával küzdenek az unalom és a szorongás ellen. Az apokalipszis egy csábító felszabadító.

Bemutatás időpontja
Színes
Felirat nyelvek