Vaksötét 2
Don't Breathe 2
akció horror
(2021)
Rendező
Rodo Sayagues
Színészek
Stephen Lang, Madelyn Grace, Brendan Sexton III, Adam Young, Rocci Williams, Christian Zagia, Bobby Schofield, Fiona O'Shaughnessy

Megosztom

Bővebben a filmről

A vak veterán, Norman évek óta bujkál egy lepusztult házban, távol a világ zajától. A lányával, Phoenixszel szigorú szabályok szerint élnek. Phoenix nem jár iskolába, nincsenek barátai, Norman egyedül neveli, pontosabban a túlélésre képezi a lányt. A sötét múltja azonban utoléri a Vak Embert, amikor egy nap egy csoport bűnöző megjelenik, hogy elrabolják a fiatal lányt. A rablók nem tudják, hogy a Vak Ember személyében milyen veszélyes figurával húznak ujjat.

A Magyarországon forgatott Vaksötét nagy sikert ért el világszerte, így nem meglepő, hogy elkészült a folytatása. A rendezői székben ezúttal az első részt rendező Fede Alvarez producertársa, Rodo Sayagues ült, akinek ez az első nagyjátékfilm rendezése. A főszerepet ezúttal is az első részben megismert Stephen Lang (Avatar) alakítja. A filmben feltűnik még mellette Brendan Sexton III (A fiúk nem sírnak) és Adam Young (Szexoktatás, Vaják: A vér eredete) is.

Bemutatás időpontja
Forgalmazó
Vertigo Média Kft.
Színes
Készítő országok
amerikai
Felirat nyelvek
Szinkron nyelvek