11. Finn Filmnapok - Fucking with Nobody
dráma, vígjáték
(2020)
Rendező
Hannaleena Hauru
Színészek
Hannaleena Hauru, Lasse Poser, Samuel Kujala, Pietu Wikström, Sara Melleri, Hanna-Kaisa Tiainen, Jussi Lankoski, Tanja Heinänen, Anna Kuusamo

Megosztom

Bővebben a filmről

A Fucking with Nobody premierje a Velencei Filmfesztiválon volt. Hannaleena Hauru rendező szatirikus dráma/vígjáték filmje épp egy Hanna nevű filmrendezőről szól, aki örök szingli.

Hanna és színész barátja, Ekku egyszer csak úgy döntenek, hogy kamu viszonyt kezdenek egymással az Instagramon. Hanna, Ekku és barátaik azt akarják szemléltetni a hamis románcon keresztül, hogy a modern társadalom mennyire ragaszkodik a régies értékeket képviselő romantikus, primitív történetekhez.

A kitalált szerelmi sztori gyorsan kezdődik, és Hanna hamarosan elveszti a kontrollját felette, ugyanis szembe kell néznie azzal a megoldatlan viszonnyal, amely barátjával, Lassével alakult ki köztük. A szenvedély, a fantáziák, a fájdalom és az intimitás megmutatkoznak a közösségi médiában és a valódi életben egyaránt, és mindenkinek el kell döntenie, hogy mit hajlandó felfedni a valódi énjéből a világ és a többiek előtt.


Fucking with Nobody had its premier at The Venice Film Festival and is a satirical dramacomedy by director Hannaleena Hauru about the forever single film director Hanna.

Hanna and her actor friend Ekku decide on a whim to start a fake relationship on Instagram. Through the fake romance Hanna, Ekku and their friends want to show how modern society longs for romantic and primitive stories with archaic values.

The fake love story starts off quickly and soon control is lost, when Hanna has to face her unresolved relationship with her friend Lasse. Passion, fantasies, pain and intimacy are shown in social media and in real life, and everyone is forced to decide what they are willing to reveal about their true selves to the world and to each other.

Forgatókönyv
Hannaleena Hauru
Bemutatás időpontja
Színes
Készítő országok
finn
Felirat nyelvek
Szinkron nyelvek